Welkom op de website van Binnenlandse Zaken!

IBZ Maak kennis met onze Federale Overheidsdienst, een departement met een rijke geschiedenis. Leer onze waarden en deontologische code kennen, volg de moderniseringsprojecten op de voet, ontdek onze opdrachten. Ook voor het downloaden van onze nieuwste publicaties of presentatiefilms bent u aan het juiste adres. Wenst u meer informatie, probeer dan onze links of neem contact op met onze diensten.

Overheidsopdrachten

IBZHet doel van e-Procurement is het elektronisch laten verlopen van de processen en transacties in verband met overheidsopdrachten, en dit via internet.

Activiteitenverslag 2012

Klachten

Indien u klachten heeft over ons departement of onze directies, verkrijgt u de contactgegevens door op dit logo te klikken.

Klachten logo

Provincies

Deze website werd uitgebreid met contactlijsten en gedetailleerde liggingsplannen van de diensten van de gouverneurs.

Varia

Mediawatch

Mediawatch FOD Binnenlandse Zaken communiceert !

klik hier voor de RSS feed MediawatchU vindt hier onze persberichten, onze infoflashes en onze reacties op berichten in de pers.

In de kijker


BE-ALERT: Een nieuw systeem om de bevolking te alarmeren
Be-AlertBij noodsituaties is de burger de eerste actor van zijn eigen veiligheid.
Om goed te kunnen handelen en reageren, moet hij zo snel mogelijk over de juiste informatie beschikken. De minister van Binnenlandse Zaken, Joëlle Milquet, en het nationaal Crisiscentrum (FOD Binnenlandse Zaken) lanceren vandaag een project voor een alarmerings- en informatiesysteem aan de bevolking: BE-ALERT.

Tentoonstelling Verzet in EuropaOp 17 maart om 13 uur bezoekt Maggie De Block, staatssecretaris voor Asiel en Migratie, de tentoonstelling “Verzet in Europa”, die plaatsvindt in het World Trade Center II.

Gedurende twee weken ontvangt de FOD Binnenlandse Zaken deze expositie. Ze is opgezet door het Instituut voor Veteranen en schetst het beeld van de verzetsnetwerken in Europa tijdens de Tweede Wereldoorlog.
[Map] Meer info...

FOD Binnenlandse Zaken in video


USAR-team


Calltakers


Jobs

Jobs

Hier vindt u onze vacatures, gerangschikt volgens studieniveau :

www.job.ibz.be


Cv-databank van Selor

Belangstelling voor een contractuele job bij de FOD Binnenlandse Zaken?

Selor Geef dan uw cv in ‘Mijn Selor’, de cv-databank van Selor, het selectiebureau van de federale overheid. Voor de aanwerving van contractuele personeelsleden dienen alle Federale Overheidsdiensten te putten uit deze gecentraliseerde databank met kandidaturen. Veel succes!

FOD Binnenlandse Zaken in video

Vidéos SPF Intérieur

Zin om onze FOD in beweging te zien ? Raadpleeg hier onze videos !

Instellingen en Bevolking

Civiele Veiligheid

Vreemdelingenzaken

Veiligheid en Preventie

Crisiscentrum


Copyright © 2005-2006 Belgische federale Overheidsdiensten | Disclaimer